Účet výdajů na ochranu životního prostředí - Ritschelová, Iva
Účet výdavkov na ochranu životného prostredia - teoretický prístup. Koncepčný rámec EPEA. Štruktúra EPEA. Spôsob tvorby EPEA. EPEA pre Českú republiku. Metodologický prístup. Odhad ponuky a využitia služieb na ochranu životného prostredia. Výdavky na ochranu životného prostredia. Štatistické zisťovanie ČSÚ - investičné a bežné výdavky na ochranu životného prostredia.