Reklamný trh ´05/´06 očami odborníkov
Analýza reklamného trhu, vývoj výdavkov na reklamu v jednotlivých mediatypoch podľa ich najvýznamnejších predstaviteľov. Reklamný trh v roku 2005 vzrástol o 11 percent. Televízia, out of home, tlač, rádiá, online z pohľadu reklamy. Prognózy na rok 2006.