Kvalita produktu gastronomických služieb ako významný predpoklad rozvoja turizmu na Slovensku - Pachingerová, Mária
Aktuálnou súčasťou skvalitňovania produktu gastronomických služieb ako súčasti produktu cestovného ruchu, je jeho oživenie o národné a regionálne aspekty. Nutričná hodnota produktu spoločného stravovania ako základná súčasť jeho kvality. Uplatňovanie výživových kritérií v spoločnom stravovaní. Spoločné stravovanie, turizmus a národná gastronómia. Vyhľadávanie, kvalitatívne a marketingové hodnotenie, certifikácia vybraných národných jedál pre zaridenia gastronomických služieb sú dôležitým predpokladom uspokojovania gastronomických potrieb klientov cestovného ruchu.