Twist končí, prichádza VIVA
Po ustálení majetkových vzťahov v Twiste sa nové vedenie rádia rozhodlo vybudovať úplne novú stanicu pod značkou VIVA. Mala by byť rádiom pre dospelého poslucháča. Súčasné majetkové pomery v Twiste. Čo prinesie zmena.