Zdaňovanie výsledku hospodárenia zisteného v individuálnej účtovnej závierke podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Všeobecné zásady. Nekonkrétne znenie štandardov. Vylúčenie dvojitého započítania nákladov (výdavkov) a/alebo výnosov (príjmov). Zohľadnenie nákladov a výnosov účtovaných vo vlastnom imaní. Transformačné úpravy. Transformačné úpravy v oblasti majetku. Transformačné úpravy v oblasti rezerv a poistných zmlúv. Transformačné úpravy v oblasti podnikových kombinácií. Transformačné úpravy z prechodu na IFRS.