Stredobodom pozornosti musí byť človek - Gonda, Arpád
Zákonnou povinnosťou zamestnávateľa je ochrana zdravia ľudí a bezpečnosť práce. Význam systémov manažérstva kvality pri bezpečnosti práce. Nedostatky zistené kontrolami týkajúce sa bezpečnosti a zdravia zamestnancov - nezabezpečenie pravidelnej a odbornej kontroly. Návod na zavedenie systému manažérstva BOZP.