Verejné obstarávanie malého rozsahu - Krutáková, Lenka
K niektorým otázkam uplatňovania zákona o verejnom obstarávaní v Českej republike. Do zákona o verejnom obstarávaní sú premietnuté nové európske smernice. Pretože problematika verejného obstarávania je aktuálna aj na Slovensku, bude zaujímavé oboznámiť sa s tým, ako jednotlivé aspekty tejto problematiky riešia naši českí susedia.