Sieť seizmických staníc na Slovensku - Labák, Peter
Monitorovanie zemetrasení na našom území je súčasťou celosvetového systému. Nepretržitý monitoring. Medzinárodná výmena údajov. Zväčšovanie škôd. Ohrozenie dôležitých lokalít. Informácie o účinkoch. Budúcnosť monitorovania.