Elektronické peniaze a menová politika - Slovinec, Marko
Definícia elektronických peňazí. Produkty elektronických peňazí. Obeživo centrálnej banky. Zadefinovanie peňažnej zásoby M1. Dopad elektronických peňazí na M1. Premena obeživa centrálnej banky na elektronické peniaze. Nulová požiadavka na povinné minimálne rezervy. Menová politika.