Ekonomické reformy a malé a stredné podnikanie na Slovensku - Pavlík, Adrián
Lisabonská stratégia. Projekt Minerva. Stratégia rozvoja konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010. Národný rozvojový program 2007-2013. Podnikateľské prostredie na Slovensku. Cieľom je urobiť zo Slovenska jednu z najvyspelejších, najmodernejších a najprosperujúcejších spoločností vo svete.