Liberalizácia svetového hospodárstva a technické prekážky obchodu - Strhan, Rastislav, 1968-
Pohľad na procesy globalizácie a liberalizácie, ktoré sa prejavujú v oblasti trhu produktov. Ak procesy globalizácie a liberalizácie dominujú vývoju svetového hospodárstva, mali by sa prejaviť aj v oblasti regulácie trhu produktov. Ak tomu tak je, vzniká otázka kvantifikácie a spôsobu dokazovania týchto procesov. Liberalizácia a informačný deficit. Európsky nový prístup a liberalizácia trhu produktov.