Nové podmienky rozvoja služieb po vstupe SR do Európskej únie - Šíbl, Drahoš
Problémy rozvoja služieb po vstupe Slovenska do Európskej únie. Sloboda poskytovania služieb v praxi EÚ. Slobodný pohyb služieb.