Integrovaný dopravný systém ako imperatív efektívnosti regionálnej osobnej dopravy - Hreusík, Stanislav
Východiskové postuláty charakterizujúce základné črty integrovaného dopravného systému (IDS) ako sú všeobecne zaužívané v už uplatňovaných riešeniach, najmä na západ od slovenských hraníc. Vymedzenie pojmu IDS a jeho zložiek. Prínosy IDS. Definícia koordinátora IDS.