Plán rozvoja verejných vodovodov a verejných kanalizácií pre územie Slovenskej republiky - Bekerová, Lýdia
Plán rozvoja verejných vodovodov a verejných kanalizácií pre územie SR je rámcový dokument na usmernenie prípravy, plánovania a realizácie verejných vodovodov a verejných kanalizácií na území SR. Smeruje k naplneniu požiadaviek kladených na oblasť verejných vodovodov a verejných kanalizácií európskou a národnou legislatívou. Jeho cieľom je analyzovať podmienky na zabezpečenie zásobovania kvalitnou pitnou vodou, efektívneho odvádzania a čistenia odpadových vôd bez negatívnych dopadov na životné prostredie a rámcovo aj stanoviť podmienky na jeho realizáciu. Strategické materiály, z ktorých vychádza. Prehľad stavu v odvádzaní a čistení odpadových vôd na Slovensku k začiatku roka 2005 v členení podľa krajov. Finančné prostriedky potrebné na realizáciu stavieb v súlade splánom rozvoja verejných kanalizácií.