Change management and innovation explanation and possibilities of product-innovations with regard to the internet - Wörmann, Dennis
Možnosti inovácií produktu s využitím internetu. Postup, ktorý sa dá použiť v podniku na definovanie stratégie inovácií produktu založenej na používaní internetu. Internetový obchod. Internetový trh. Internetová hodnotová reťaz ako základ pre inovácie produktov.