Systém ukazovateľov kvantifikujúcich vplyv dodávateľov, zákazníkov a ľudských zdrojov na tvorbu pridanej hodnoty v podnikoch - Balciar, Andrej
Návrh systému ukazovateľov na meranie tvorby pridanej hodnoty v podniku z hľadiska dodávateľov, zákazníkov a ľudských zdrojov. Ekonomická pridaná hodnota (EVA - economic value added). Model tvorby pridanej hodnoty. Vplyv dodávateľov na tvorbu pridanej hodnoty. Vplyv zákazníkov na tvorbu pridanej hodnoty. Vplyv ľudských zdrojov na tvorbu pridanej hodnoty.