Dopad elektronického výberu mýta na verejnú autobusovú dopravu v Slovenskej republike - Križan, Jaroslav
Náklady a výkony prímestskej autobusovej dopravy za dopravné organizácie v zväze autobusovej dopravy. Dopad elektronického výberu mýta na dopravné organizácie v SR realizujúce prímestskú autobusovú dopravu. Zvýšenie náhrady predpokladanej straty v dôsledku zavedenia mýtneho na cestnej sieti.