Vývoj slovenského družstevníctva od roku 1990 a možnosti jeho rozvoja po vstupe do Európskej únie - Šúbertová, Elena
Vývojové etapy v družstevníctve na Slovensku od roku 1990 do roku 2004. Kvantifikácia zmien v podnikateľskej štruktúre slovenského družstevníctva od roku 1990. Družstvá - poľnohospodárske, výrobné, bytové a spotrebné. Stručná charakteristika jednotlivých typov družstiev. Ekonomická situácia jednotlivých typov družstiev.