Nový zákon o súkromnej bezpečnosti s komentárom - Dobšovič, Dušan
Od 1. 1. 2006 nadobudol účinnosť nový zákon č. 473/2005 Z.z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Nahrádza doterajší zákon č. 379/1997 Z.z. Bezpečnostná služba, technická služba, akreditácia, štátny dozor a kontrola, správne delikty a priestupky na úseku súkromnej bezpečnosti a evidencie.