Koncesionárske poplatky - Kováčiková, Eva
Zákon č. 96/2006 Z.z. o kocesionárskych poplatkoch. Kto je povinný platiť koncesionárske poplatky. Novela zákona o koncesionárskych poplatkoch - čo prináša. Paragraf 10b - odpustenie sankcií za nezaplatené koncesionárske poplatky.