Profitujú podniky zo vzdelávania svojich zamestnancov? - Babeľová, Zdenka
Obsahové vymedzenie pojmu celoživotné vzdelávanie. Percento dospelej populácie zúčastňujúcej sa celoživotného vzdelávania. Význam neformálneho vzdelávania. Zabezpečovanie kvality vzdelávania. Pomer výdavkov na vzdelávanie z verejných a súkromných zdrojov. Zvyšovanie produktivity práce.