Medzinárodný cestovný ruch vo svete a v Európe - Budai, Peter
Trojročná stagnácia medzinárodného cestovného ruchu a následný rast v r.2004. Priemerný ročný rast počtu návštevníkov a príjmov z medzinárodného cestovného ruchu v rokoch 1990 - 2004. Najnavštevovanejšie štáty sveta. Štáty s najväčšími príjmami z medzinárodného cestovného ruchu v rokoch 2003 a 2004. Príjmy z medzinárodného cestovného ruchu v európskych štátoch v roku 2004.