Kvantitatívna analýza efektov regulácie trhu elektroenergetiky v Slovenskej republike - Fendek, Michal
Metodologické aspekty regulácie odvetvia elektroenergetiky v SR. Dôsledky regulácie cien v energetike na efektívnosť priemyselných odvetví.