Rozvoj územia a ľudský potenciál - Jasaňová, Katarína
Význam ľudského potenciálu v rozvoji regiónu s dôrazom na sociálno-ekonomické rozdiely medzi jednotlivými regiónmi Slovenska. Možnosť ovplyvnenia regionálnych podmienok rozvoja ľudského potenciálu prostredníctvom regionálnej politiky. Rozvoj územia, regionálny rozvoj, jeho meranie a faktory rozvoja. Ľudský potenciál ako faktor rozvoja územia.