Štatistická regulácia procesu na základe zoskupení bodov v regulačných diagramoch - Hrnčiarová, Ľubica
Analýza siedmich pravidiel (typických zoskupení bodov) na identifikáciu vymedziteľných príčin variability. Štandardné pravidlá na identifikáciu vymedziteľných príčin variability v regulačných diagramoch. Dve možnosti interpretácie zoskupení bodov. Citlivosť zoskupení bodov.