Správanie ubytovacích zariadení na internete - Šebová, Ľubica, 1978-
Prezentácia ubytovacích zariadení na internete. Výsledky výskumu zameraného na využívanie internetu na prezentáciu ubytovacích zariadení. Využívanie internetu podľa kategórie a kapacity ubytovacieho zariadenia. Najčastejšie využívané internetové portály. Objem nákladov vynaložených ubytovacími zariadeniami na internetovú reklamu. Výhody prezentácie ubytovacích zariadení na internete. Obsah internetovej ponuky ubytovacieho zariadenia.