Znalostný manažment - výzva pre verejnú správu - Štangová, Nora
Prepojenie znalostného manažmentu s procesnou orientáciou, dôležitou pre úspešné fungovanie organizácie.Východiská znalostného manažmentu. Východiská pre aplikáciu znalostného manažmentu v organizácii. Procesná orientácia vo verejnej správe. Celoživotné vzdelávanie pracovníkov verejnej správy.