Nástroje systému Microsoft Sharepoint a možnosti ich uplatnenia v projektovom manažmente - Výboch, Jozef
Otázky efektívneho využívania ľudského kapitálu pomocou informačných technológií. Možnosti publikovania podnikových informácií na webe. Microsoft SharePoint Portal Server ako webové portálové riešenie. Najdôležitejšie funkcie aplikácie Microsoft SharePoint Portal Server.