Znalosti a procestný prístup v projektovom riadení - Chovanová, Henrieta
Význam pojmu a typické črty projektu. Definícia pojmu projektové riadenie. Väzby medzi jednotlivými procesmi. Oblasti znalostí v projektovom riadení. Zavádzanie procesného prístupu v projektovom riadení