Použitie metódy Monte Carlo v projektovom manažmente - Štrpka, Alexander
Stručná charakteristika Metódy Monte Carlo. Zostavenie rozdelenia pravdepodobnosti zisku podnikateľského projektu pomocou simulácie Metódou Monte Carlo. Praktický príklad.