Prístupy k rozvoju, meraniu a hodnoteniu intelektuálneho kapitálu podniku - Horňák, František
Pojem intelektuálny kapitál. Od pojmu nehmotný majetok k pojmu intelektuálny kapitál. Zložky intelektuálneho kapitálu. Rozvoj a význam intelektuálneho kapitálu. Ľudský kapitál ako potenciál tvorby hodnoty podniku. Hodnotenie pracovníkov ako súčasť rozvoja ľudského kapitálu podniku. Formy hodnotenia pracovníkov. Predmet a kritéria hodnotenia pracovníkov.