Dobře zvládnutá krize může firmu i posílit - Němec, Petr
Následky nezvládnutej krízy podniku. Nedostatočná príprava na krízu. Čas ako rozhodujúci faktor úspešnej komunikácie v konfliktných a krízových situáciách. Konflikt - kríza - katastrofa. Analýza rizík. Krízový scenár a komunikácia v kríze. Pravidlá pre komunikáciu vo výnimočnej situácii.