Daňový bonus v roku 2005 a 2006 "v kocke" - Piršelová, Dagmar
Od 1. januára 2004 priniesol zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov okrem mnohých iných zmien aj nový pojem "daňový bonus" Je to suma daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa žijúce s daňovníkom v domácnosti. Ide o príjem od dane oslobodený. História. Podmienky na uplatnenie daňového bonusu. Uplatnenie daňového bonusu v priebehu roka v zamestnaní. Postihy, oprava chýb. Len jeden z daňovníkov.