Krízový tým by měl být EXTRATŘÍDOU - Beneš, Miroslav
Komunikácia ako jedna z najdôležitejších častí riešenia krízovej situácie v podniku. Vytvorenie krízového tímu. Zloženie krízového tímu. Komunikácia s verejnosťou. Určenie zodpovedného človeka za komunikáciu s verejnosťou.