Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady
Úplné znenie zákona o miestnych daniach ... zákon č. 582/2004 Z.z. v znení neskorších zákonov a zákona č. 120/2006 Z.z. Daň z nehnuteľností, daň za psa, daň za užívanie verejného priestranstva, daň za ubytovanie, daň za predajné automaty, daň za nevýherné hracie prístroje, daň za vjazd a zotrvanie motorového vozidla v historickej časti mesta, daň za jadrové zariadenie. Miestny poplatok za komunálne odpady a drobné stavebné odpady, daň z motorových vozidiel. Prílohy k zákonu 582/2004 Z.z.