Komentár k zákonu o miestnych daniach - Hečková, Radka
Zákon č. 582/2004 Z.z. bol 5-krát novelizovaný. Zavedením zákona o miestnych daniach boli rešpektované zámery vyplývajúce z reformy verejnej správy na zvýšenie právomocí a zodpovedností obcí. Komentár úplného znenia zákona.