Veletržní souvislosti: NA VELETRHU - Palupa, Jiří
Veľtrh ako marketingový nástroj, ktorý umožňuje nenahraditeľný dialóg medzi účastníkmi. Práca s návštevníkmi veľtrhu. Komunikácia na veľtrhu. Propagácia firemného dizajnu. Publicita a novinári. Komunikačné kanály na veľtrhu.