Call centrum: vlastní, nebo pomocí outsourcingu? - Lakowski, Slawomir
Začiatky využívania telemarketingu. Call centrum ako kontaktné centrum, ktoré spája všetky komunikačné kanály. Zriadenie vlastného call centra a jeho výhody. Outsourcing telemarketingových služieb. Zhodnotenie pre a proti vlastného a externého call centra.