Faktory zvyšovania konkurenčnej schopnosti podnikov Poznatky majú rozhodujúcu úlohu v riadení moderného podniku - Chorváthová, Daniela
Zmena ako hlavný atribút procesu vytvárania fungujúcej trhovej ekonomiky. Kvalita manažmentu a riadenie zmien. Rozhodnutia o smerovaní podniku. Finančné riziká. Faktory zvyšovania konkurencieschopnosti podniku.