Posudzovanie zhody - Šinková, Terézia
Postupy posudzovania zhody pri výrobe, dovoze a uvádzaní výrobkov na trh v SR, ako aj súvisiace práva a povinnosti podnikateľov podliehajú zákonu č. 264/1999 Z.z. o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody. Ustanovenia dohody TBT o posudzovaní zhody. Dohoda TBT. Súhlas s certifikátmi posúdenia zhody. Systémy certifikácie produktov - šesť systémov. Dokončenie.