Správa o plnení Národného plánu zavedenia eura v Slovenskej republike
Národný plán zavedenia eura v SR bol schválený uznesením vlády SR č. 525 zo 6. júla 2005 s cieľom zaviesť spoločnú európsku menu na Slovensku ku dňu 1. 1. 2009. Zhodnotenie obdobia od schválenia Národného plánu do konca januára 2006. Vstup Slovenska do mechanizmu výmenných kurzov (ERM II), menovanie splnomocnenca vlády SR pre zavedenie eura. Stav plnenia úloh, najdôležitejšie úlohy na obdobie do konca júna 2006.