Dávky v nezamestnanosti na medzinárodnom fóre - Kollárová, Martina
Vnútroštátny systém poistenia v nezamestnanosti a dávok v nezamestnanosti so zameraním na samostatne zárobkovo činné osoby v krajinách Európskej únie v nadväznosti na Nariadenie Rady (EHS) 1408/71 a nové Nariadenie Rady (EHS) 883/2004. Systém poistenia v nezamestnanosti vo Švédsku, Dánsku, Maďarsku, Rakúsku, Poľsku a na Slovensku.