Podniky pod vplyvom internacionalizácie - Ubrežiová, Iveta
Medzinárodný manažment a prehlbovanie internacionalizácie podnikania s aspektom na podnikateľské subjekty v mliekárenstve. Výsledky väčšej konkurencie v mliekárenstve. Kritériá účasti na internacionalizácii. Príklady zapojenia podnikov do internacionalizačného procesu. Priamy prístup k spotrebiteľovi.