Porušovanie zásad Zákonníka práce - Jendrálová, Anna
Zákaz diskriminácie zamestnancov. Porušenie Zákonníka práce pri vzniku pracovného pomeru. Čo má obsahovať pracovná zmluva. Porušenie Zákonníka práce pri uzatváraní dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Doručovanie písomností pracovnoprávneho charakteru.