Charakteristika a výzvy znalostnej ekonomiky - Mikulecký, Peter
Charakteristické črty novej ekonomiky. Pojem znalostná ekonomika. Prehľad 11 rôznych chyrakteristík znalostnej ekonomiky, každá z nich vo väčšej či menšej miere súvisí so zmenou potrieb spoločnosti vo vzťahu ku systému a obsahu vzdelávania.