Údaje o zahraničných investíciách treba hodnotiť korektne - Jakoby, Marek
Skreslené informácie o spomalení prílevu priamych zahraničných investícií do SR. Korektné porovnanie s vývojom v ČR. Zdôvodnenie rozdielov.