Harmonizace rodinných a pracovních povinností rodičů se závislými dětmi - Ettlerová, Sylva
Výsledky výskumu Harmonizácia rodiny a zamestnania 2005. Otázka zvládania rodinných a pracovných povinností v závislosti od pohlavia a od vzdelania. Zvládanie pracovných povinností na úkor rodiny. Využívanie úprav pracovnej doby a pracovného úväzku v súvislosti s vyšším vzdelaním. Nástroje harmonizácie pracovného a rodinného života.