Ryanair si poistil Bratislavu - Beer, Gabriel
Írsky prepravca Ryanair dostal pred privatizáciou letiska výhodnú zmluvu na desať rokov. Zmluva je výhodná aj pre bratislavské letisko. Vplyv zmluvy na konkurenčný boj leteckých spoločností. Otázka nových destinácií. Ryanair tvrdo súperí s firmou, ktorá na letisko v Bratislave priviedla cestujúcich - SkyEurope. Desaťročná zmluva na poslednú chvíľu môže skončiť na Protimonopolnom úrade SR.