Podnikové IT - Valášek, Martin
Z obsahu: Informatici v ohrození. Informačné technológie - od nákladov k prínosom. Počítačový svet čaká éra elektrifikácie. Zmeny u dodávateľov. Vzniknú nové IT profesie. Čo potrebujú informatici.