Správa o napĺňaní stratégie konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010, jej akčných plánov a Národného programu reforiem SR
Dokončenie štrukturálnych reforiem a udržanie ich výsledkov v makroekonomickej, fiškálnej a sociálnej oblasti. Prioritné rozvojové oblasti definované v Lisabonskej stratégii pre Slovensko sa premietli do konkrétnych akčných plánov. Plnenie cieľov akčných plánov k 31. 1. 2006, posuny termínov plnenia úloh akčných plánov, financovanie akčných plánov. Implementácia Národného programu reforiem SR 2006-2008. Národný strategický referenčný rámec 2007-2013 a jeho prepojenie na Lisabonskú stratégiu.